Acord de închiriere

Prezentul „Acord” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si IWOLA (Sc.Iwolafashion Srl.). Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria rochii si accesorii („Produsul”) din partea IWOLA prin Website („www.iwola.ro”).

Inainte de a „Trimite comanda”, va rugam sa cititi cu atentie prezentul Acord. Termenii si conditiile pot fi modificate de la o utilizare la alta a serviciilor noastre. Prin bifarea „Trimite comanda”, dumneavoastra sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract, inclusiv Termenii si conditiile pentru Website si Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre, nu plasati comanda. In acest caz, din pacate, nu putem primi comanda dumneavoastra si nu va putem inchiria „Produsul”. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile; orice modificare se va aplica inchirierii oricarui Produs, dupa data modificarii. Acest „Acord” se aplica de fiecare data cand folositi serviciile noastre. Acest „Acord” se aplica pentru unul ori mai multe produse, individualizate in fiecare comanda („Produsul”).

Conditii generale

Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la IWOLA prin intermediul Website-ului. Dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea Website-ului si a serviciilor noastre sunt conforme cu Termenii si conditiile de utilizare a Website-ului disponibile la www.iwola.ro si cu Politica de confidentialitate disponibila tot pe www.iwola.ro, care pot fi modificate unilateral. Nicio alta forma a Termenilor si Conditiilor (preprintate ori disponibile in alta forma) nu este aplicabila inchirierii.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data sc. Iwolafashion srl. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin plata cu cardul. Prin bifarea „Trimite comanda”  atestati faptul ca aveti varsta legala si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa (inclusiv card de credit) cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.

Produsul: IWOLA ofera servicii de inchiriere de rochii de seara create de designerul IWOLA si confectionate in Atelierul IWOLA, astfel rochiile sunt unice, confectionate in EU.

Contractul: Prezentul Acord reprezinta contractul dintre IWOLA si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe Website. Prezentul Acord se completeaza cu informatiile din contul dumneavoastra iwola.ro privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul Website-ului. Contractul odata incheiat este stocat de catre iwola.ro si veti primi prin mail dupa plasarea comenzii.

Pretul inchirierii, Avansul, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari

Pretul inchirierii este afisat pe site. La acesta se adauga costurile de livrare-retur, asa cum apar listate pe Website, la finalul comenzii (in sectiunea Cosul dumneavoastra). Totalul de plata (format din pretul pentru unul sau mai multe produse si evenutalele costuri de livrare) este cel din comanda finala.

Garantia este afisat pe site, si este diferenta intre pretul de inchiriere si pretul de catalog a produsului. Garantia va fi returnata in contul dumneavoastra in termen de 7 zile dupa ce produsul a ajuns inapoi in magazinul IWOLA, a fost verificat si a fost constatat starea produsului.

Pretul final este format din pretul de inchiriere, garantia si pretul livrararii.

Modalitati de plata. Plata se poate face cu card bancar. Prin plasarea comenzii pentru Produse pe Website, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii”.

Executarea contractului. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre iwola.ro. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda.

Denuntarea unilaterala a contractului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cel tarziu termen de 10 zile inainte de data de livrare stabilita.

Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 4 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul.

Obligatiile noastre fata de dumneavoastra

Livrarea produselor. Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, la data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apar in fotografiile de pe Website. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui integral „Pretul inchirierii”, daca a fost deja achitat.

Returnarea produsului neutilizat datorita marimii. Daca produsul nu este marimea potrivita, il puteti returna in 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), completand formularul de retur de pe site sau contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat. In acest caz, va vom returna integral „Pretul inchirierii” (mai putin eventualele costuri de livrare-retur) in termen de 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Livrarea „curatat si gata de purtat”.  Produsele vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de iwola.ro Produsul va fi curatat profesional si livrat gata de purtat. Noi asiguram curatire uscata si verificare atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului. La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare (Pachetul de Retur).

Raspunderea iwola.ro Garantii si despagubiri. Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a iwola.ro pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”, excluzand costul livrarii.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nicio alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori orala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte. In niciun caz, iwola.ro (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca iwola.ro a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. Iwola.ro (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate.

Obligatiile dumneavoastra fata de noi

Primirea produsului. Produsul poate fi ridicat din magazin ori livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) iwola.ro nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.

Utilizarea produsului. Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija, ca si cum ar fi imprumutat de la un prieten apropiat. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale. Utilizarea normala acopera pete minore, margele lipsa ori fermoare blocate. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportat la valoarea de retail a produsului.

Returnarea produsului. Prelungiri ale inchirierii. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre iwola.ro in Pachetul de Retur la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Daca pierdeti Pachetul de retur, va asumati obligatia de a returna produsul pe costul dumneavoastra la data de retur si ne veti comunica un numar de identificare a expedierii.

Returnarea peste termen. Clauza penala. Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra ori va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 40% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 10 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti pierde garantia. Orice returnare dupa termenul de 10 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului”. In acest caz produsul va ramane la dumneavoastra si garantia nu va fi returnata.