Termeni și condiții

IWOLA.ro este marca înregistrată de SC IWOLAFASHION SRL. Persoană juridică înregistrată în Romania, având sediul social în Oradea, Strada Ștefan cel Mare, nr. 85, având număr de ordine în Registrul Comerțului J05/1251/2019, Cod Unic de Înregistrare fiscal 41005641.

Accesul și utilizarea acestui site, a informației, serviciilor și produselor sunt reglementate de următoarele termeni și condiții.

Plasarea unei comenzi online semnifică acceptul Dvs. în ceea ce privește Termenii și condițiile precum și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Iwola.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul site-ului web iwola.ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Orice schimbări survenite după plasarea și confirmarea de către noi a comenzii, nu vor afecta comanda, excepție făcând cazurile cerute de Lege.

Încercăm să comunicăm informațiile referitoare la produse oferite pe acest site cât mai corect și conform cu realitatea cu descrieri detaliate, totuși posibilitatea apariției unor erori nu poate fi totdeauna exclusă.  Culorile produselor prezentate pot apărea diferit pe monitorul Dvs.

Toate produsele sunt confecționate după plasarea comenzii, din această cauză termenul de livrare este intre 7-14 zile. Termenul de livrare începe de la data confirmării comenzii.

Confecționăm piesele colecției pe mărimea clientului fără cost suplimentar. Pentru acest serviciu nu aveți altceva de făcut, decât la efectuarea comenzii să completați la secțiunea Comentarii mărimile indicate pe imaginea de mai jos:

Confecționăm pe mărimile standard (XS, S, M, L) . Pentru a va putea orienta aveți la dispoziție un tabel de mărimi. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

MărimeBust(cm)Talie(cm)Şold(cm)
XS (34)78 – 8358 – 6482 – 88
S (36)84 – 8765 – 6989 – 92
M (38)88 – 9268 – 7393 – 96
L (40)93 – 9674 – 7797 – 100

Produsele comandate pe siteul www.iwola.ro din secțiunea “Evening” și “Cocktail” au următoarele servicii suplimentare fără cost suplimentar:

– posibilitatea de confecționare a produselor pe mărimea clientului

– în primul an de la cumpărare oferim o transformare/retușare gratuită a produselor care au un preț de achiziție peste 250 euro (ex. din rochie lungă o rochie scurtă, dintr-o mărime mai  mare o mărime mai mică) clientul suportând doar eventualele costuri de transport

Înregistrarea

Pentru a vă loga, este necesar să ne furnizați următoarele informații personale: numele și prenumele, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. În cazul în care una sau mai multe informații din cele de mai sus se schimbă, va rugam să intrați în contul creat și să actualizați datele respective.

Plasând o comandă pe site-ul iwola.ro, ne furnizați acceptul folosirii informațiilor Dvs. (datele personale) în scopul livrării produselor, serviciilor și informațiilor cerute. Acest lucru implică și acordul către terțe părți care sunt implicate în activitatea mai sus descrisă. Înțelegem că odată cu acceptarea Termenilor și condițiilor avem acordul Dvs. pentru folosirea informațiilor cu caracter personal furnizate de Dvs. în scopul de a exclude posibile fraude.

Cum comand?

Pentru a plasa o comandă este nevoie de înregistrarea informațiilor Dvs. în baza noastră de date.
Iată care sunt pașii care trebuie urmați:

 • pe pagina principală, în partea dreapta sus, este un “buton” care deschide fereastra pentru “AUTENTIFICARE”. Mai jos aveți un link pe întrebarea “Nu ești încă membru?” Faceți click pe acel link;
 • în aceeași fereastra vor apărea câmpuri noi pe care va trebui să le completați, reprezentând informația necesară pentru ca noi să vă putem livra corespunzător informațiile, serviciile și produsele de pe site-ul nostru. După completarea acestor informații apăsați butonul “INREGISTREAZA CONT”;

Pentru a vă înregistra pe site, veți avea nevoie de un “Email” valid și o “Parolă”

In cazul în care vă schimbați adresa de Email, Parola sau ați uitat Parola, vă rugăm să procedați la recuperarea Parolei apăsând butonul ¨AI UITAT PAROLA¨, și în cel mai scurt timp un email va fi trimis cu parola dvs. pe adresa dvs. de mail.

Operarea comenzii se poate realiza după înregistrarea completă cu datele dvs.

Pentru produsele realizate ¨la comandă¨, pe măsuri speciale, nu se aplică o taxă suplimentară. Produsele “Couture” se pot realiza doar după o întâlnire personală la Atelierul Iwola, după care se va transmite în scris oferta privitoare la prețul final pe care trebuie să plătiți pentru produsul realizat “Couture”.  Lansarea comenzii în producție se va face numai după acceptul dvs. însoțit de confirmarea plății produsului în avans. În acest caz posibilitatea de returnare a produsului nu mai este valabilă, clientul asumându-și întreaga responsabilitate privitoare la comandă și informațiile transmise, în cazul unui produs conform.

Modalități de plată

Plata se efectuează prin sistem ramburs sau online în momentul în care comanda este plasată. Toate prețurile includ TVA. Data confirmării comenzii se consideră ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi ¨LIVRARE și RETUR¨).

Online cu card bancar prin Paylike (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ați ales metoda de plata ”Online prin card bancar“ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată la nici un moment de timp pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Politica de prețuri

Prețurile sunt stabilite în momentul în care produsele sunt expuse pe site și includ TVA-ul. Prețurile sunt exprimate în RON pentru utilizatorii din Romania, și în EURO pentru utilizatorii din afara României.

Drepturi de autor

Designul, textele, grafica, structura și toate informațiile ce fac parte din site-ul www.iwola.ro și sunt proprietatea exclusiva a SC IWOLAFASHION SRL

Orice folosire a oricăror materiale și informații expuse pe site este strict interzisă în cazul în care nu există permisiune în scris din partea SC IWOLAFASHION SRL.

Reclamații

Pentru orice fel de reclamații, va rugam să ne contactați pe email la adresa iwoladesign@gmail.com, sau telefonic la nr de tel. +40 724462170, +0771295376, +36702256409

Condiții de livrare

Produsele Iwola sunt livrate direct la domiciliul Dumneavoastră, oriunde în Romania. Veți fi notificat prin email de livrarea produselor comandate.

– livrarea se va face la adresa solicitată de Client.

– livrarea se efectuează prin firme de curierat cu care iwola are contract sau prin mijloace proprii.

– produsele se vor livra în ambalajul original. Dacă observați nereguli în privința aspectului coletului primit la livrare vă rugăm să ne contactați imediat.

Tarife de livrare

Costurile de livrare în Romania a comenzilor plasate pe site-ul iwola.ro  sunt:

 • 25 RON

Produsele de pe iwola.ro au prețuri afișate fără taxa de livrare. După ce veți adăuga produsele în coșul de cumpărături, pe pagina Coșul meu veți avea trecută taxa de livrare pentru comandă. Taxa de livrare poate fi afișată, după caz, și pe pagina fiecărui produs în parte.

Termenul de livrare

1-14 zile

Termenul de livrare începe de la data confirmării comenzii.

Politica de returnare

Clientul IWOLA  poate returna următoarele produse:

 • Produse din categoria “Casual”
 • Produse din categoria “Accesories”
 • Produse din categoria “Home design”

Clientul IWOLA  poate returna produsele achiziționate din categoria “Evening” și “Cocktail” în următoarele situații:

 • produsul nu este conform cu specificațiile de pe site;
 • coletele ce prezinta deteriorări severe;
 • produsele care au mărimi eronat comandate, în cazul mărimilor standard (XS, S, M, L)
 • produsele ce au fost livrate greșit;

Clientul IWOLA nu poate returna produsele dacă:

 • fac parte din categoria “Couture” (confecționat pe mărimea clientului)
 • fac parte din categoria “Evening” și “Cocktail” și a fost confecționat pe mărimile comunicate de client înainte de producție
 • fac parte din categoria „Accesories” si au fost personalizate

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanța de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distantă, aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G (Ordonanța de urgentă a Guvernului ) nr. 34/2014.

Clientul este obligat să notifice IWOLA intenția sa de a returna, înlocui produsele achiziționate, prin email la adresa iwoladesign@gmail.com sau telefonic la numărul 0724462170 în termen de maximum 15 de zile calendaristice de la primirea produselor.

Clientul este obligat să returneze produsele în starea inițiala (stare perfecta, fără urme, pete și cu toate etichetele atașate).

In cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 zile de la data recepționării produselor, prin virament bancar.

În cazul înlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, înlocuirea se va face în condițiile și limitele unei comenzi normale.

Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzând și transportul produselor, achitată de către client, nu se rambursează.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Acord de Inchiriere

Prezentul „Acord” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si IWOLA (Sc.Iwolafashion Srl.). Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria rochii si accesorii („Produsul”) din partea IWOLA prin Website („www.iwola.ro”).

Inainte de a „Trimite comanda”, va rugam sa cititi cu atentie prezentul Acord. Termenii si conditiile pot fi modificate de la o utilizare la alta a serviciilor noastre. Prin bifarea „Trimite comanda”, dumneavoastra sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract, inclusiv Termenii si conditiile pentru Website si Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre, nu plasati comanda. In acest caz, din pacate, nu putem primi comanda dumneavoastra si nu va putem inchiria „Produsul”. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile; orice modificare se va aplica inchirierii oricarui Produs, dupa data modificarii. Acest „Acord” se aplica de fiecare data cand folositi serviciile noastre. Acest „Acord” se aplica pentru unul ori mai multe produse, individualizate in fiecare comanda („Produsul”).

Conditii generale

Acest „Acord” contine toti termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la IWOLA prin intermediul Website-ului. Dumneavoastra sunteti de acord ca folosirea Website-ului si a serviciilor noastre sunt conforme cu Termenii si conditiile de utilizare a Website-ului disponibile la www.iwola.ro si cu Politica de confidentialitate disponibila tot pe www.iwola.ro, care pot fi modificate unilateral. Nicio alta forma a Termenilor si Conditiilor (preprintate ori disponibile in alta forma) nu este aplicabila inchirierii.

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data sc. Iwolafashion srl. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin plata cu cardul. Prin bifarea „Trimite comanda”  atestati faptul ca aveti varsta legala si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa (inclusiv card de credit) cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.

Produsul. IWOLA ofera servicii de inchiriere de rochii de seara create de designerul IWOLA si confectionate in Atelierul IWOLA, astfel rochiile sunt unice, confectionate in EU.

Contractul. Prezentul Acord reprezinta contractul dintre IWOLA si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe Website. Prezentul Acord se completeaza cu informatiile din contul dumneavoastra iwola.ro privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul Website-ului. Contractul odata incheiat este stocat de catre iwola.ro si veti primi prin mail dupa plasarea comenzii.

Pretul inchirierii, Avansul, Modalitati de plata, Durata inchirierii, Anulari

Pretul inchirierii este afisat pe site. La acesta se adauga costurile de livrare-retur, asa cum apar listate pe Website, la finalul comenzii (in sectiunea Cosul dumneavoastra). Totalul de plata (format din pretul pentru unul sau mai multe produse si evenutalele costuri de livrare) este cel din comanda finala.

Garantia este afisat pe site, si este diferenta intre pretul de inchiriere si pretul de catalog a produsului. Garantia va fi returnata in contul dumneavoastra in termen de 7 zile dupa ce produsul a ajuns inapoi in magazinul IWOLA, a fost verificat si a fost constatat starea produsului.

Pretul final este format din pretul de inchiriere, garantia si pretul livrararii.

Modalitati de plata. Plata se poate face cu card bancar. Prin plasarea comenzii pentru Produse pe Website, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii”.

Executarea contractului. Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii, prin email de catre iwola.ro. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda.

Denuntarea unilaterala a contractului. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cel tarziu termen de 10 zile inainte de data de livrare stabilita.

Durata inchirierii. Durata fixa a inchirierii este de 4 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul.

Obligatiile noastre fata de dumneavoastra

Livrarea produselor. Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea marimii, culorii si modelului ales, la data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apar in fotografiile de pe Website. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata la livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui integral „Pretul inchirierii”, daca a fost deja achitat.

Returnarea produsului neutilizat datorita marimii. Daca produsul nu este marimea potrivita, il puteti returna in 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), completand formularul de retur de pe site sau contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat. In acest caz, va vom returna integral „Pretul inchirierii” (mai putin eventualele costuri de livrare-retur) in termen de 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Livrarea „curatat si gata de purtat”.  Produsele vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de iwola.ro Produsul va fi curatat profesional si livrat gata de purtat. Noi asiguram curatire uscata si verificare atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului. La livrarea produsului, va vom asigura o eticheta de retur a produsului si instructiuni de returnare (Pachetul de Retur).

Raspunderea iwola.ro Garantii si despagubiri. Garantiile pe care vi le acordam, pot fi utilizate numai de catre dumneavoastra si nu pot fi transmite ori vandute unei alte persoane. Garantiile acordate sunt enumerate integral in prezentul acord. Garantiile noastre nu se aplica in cazul incalcarii de catre dumneavoastra a obligatiilor ce va revin. Singura despagubire si singura raspundere a iwola.ro pentru incalcarea prezentului acord, consta, la alegerea noastra, in inlocuirea, cu eforturi comerciale rezonabile a produsului comandat ori in restituirea „Costurilor inchirierii”, excluzand costul livrarii.

Prezentele garantii sunt singurele acordate. Nicio alta dispozitie, expresa ori implicita, scrisa ori orala (inclusiv garantii privind vanzarea, utilizarea in anumite scopuri ori alte incalcari) privitor la produsele si serviciile noastre nu asigura garantii suplimentare.

Daune directe si indirecte. In niciun caz, iwola.ro (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca iwola.ro a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra. Iwola.ro (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Acord. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afișată pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate.

Obligatiile dumneavoastra fata de noi

Primirea produsului. Produsul poate fi ridicat din magazin ori livrat prin curier. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs. Daca optati pentru livrarea prin curier, aveti obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In ipoteza in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) iwola.ro nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil.

Utilizarea produsului. Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija, ca si cum ar fi imprumutat de la un prieten apropiat. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu, pete semnificative (de dimensiuni mari, care nu pot fi curatate) sau orice alte cauze, altele decat normale. Utilizarea normala acopera pete minore, margele lipsa ori fermoare blocate. Daca returnati un produs mai deteriorat decat presupune normala utilizare, sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului, asa cum vi le vom factura, determinate de noi raportat la valoarea de retail a produsului.

Returnarea produsului. Prelungiri ale inchirierii. Va asumati obligatia de a restitui produsul catre iwola.ro in Pachetul de Retur la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei in care se termina inchirierea.

Daca pierdeti Pachetul de retur, va asumati obligatia de a returna produsul pe costul dumneavoastra la data de retur si ne veti comunica un numar de identificare a expedierii.

Returnarea peste termen. Clauza penala. Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra ori va va fi facturat pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 40% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 10 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti pierde garantia. Orice returnare dupa termenul de 10 de zile este sanctionata cu 100% din „Pretul de catalog al produsului”. In acest caz produsul va ramane la dumneavoastra si garantia nu va fi returnata.

Protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, avem obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal. Iwola.ro colectează aceste date atunci când completați un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau când vă abonați la newsletter. Scopul colectării acestor date este în principal de a comunica și de a vă oferi informații utile.

Deasemenea, website-ul nostru respectă normele impuse de noul Regulamentul General privind Protecția Datelor cu caracter personal ale cetățenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR, intrat în vigoare in 25 mai 2018.

Datele colectate și prelucrate pe site

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată. Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont sau în cazul achiziționării unui produs din magazinul nostru on-line.

Iwola.ro colectează, prin intermediul website-ului sau prin email următoarele tipuri de date:

 •  numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 •  informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul;
 •  informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, apeluri și rețele de socializare;
 • prin formulare pe care le completați pe site sau pe alte canale folosind cookies;

Datele solicitate prin formular de contact sunt necesare pentru a i se putea răspunde solicitantului în cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact: (telefon sau email) în funcție de cererea solicitantului. La completarea formularului de abonare la newsletter datele sunt folosite pentru trimiterea de emailuri cu oferte, articole de blog și noutăți personalizate.

Pentru ce folosim datele personale:

 •  pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu achizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții
 • pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
 • pentru verificarea cardului de credit  folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
 •  în scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing
 • pentru a furniza servicii personalizate
 • marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale

Datele colectate folosind cookies (Cookie Policy)

Ce sunt cookie-urile?

Rolul lor esențial este sa creeze utilizatorilor site-ului o mai facilă, mai utilă și mai plăcută, prin transmiterea de feedback către proprietarii site-urilor asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor (de către utilizatori). De asemenea, unele cookies pot fi folosite pentru reamintire sau pentru personalizarea și targetarea publicității.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Folosim 3 tipuri de cookie-uri:

 1. Cookie-uri esențiale pentru funcționarea site-ului. Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setări (limbă, tară, prețuri afișate in moneda națională, adăugarea de produse la coș, autentificare, comparație produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimțământului.
 2. Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajută la transmiterea de informații către Google Analytics cu privire la experiența și comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care rulează automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimțământului.
 3. Cookie-uri de personalizare a publicității și de reamintire . Acest tip de cookie-uri captează date cu caracter personal și activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimțământului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc și pentru a targeta și/sau personaliza publicitatea online și sunt de obicei generate de programele de publicitate și reamintire aparținând unor terțe parți.