Termeni și condiții

IWOLA.ro este marca înregistrată de SC IWOLAFASHION SRL. Persoană juridică înregistrată în Romania, având sediul social în Oradea, Strada Ștefan cel Mare, nr. 85, având număr de ordine în Registrul Comerțului J05/1251/2019, Cod Unic de Înregistrare fiscal 41005641.

Accesul și utilizarea acestui site, a informației, serviciilor și produselor sunt reglementate de următoarele termeni și condiții.

Plasarea unei comenzi online semnifică acceptul Dvs. în ceea ce privește Termenii și condițiile precum și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Iwola.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul site-ului web iwola.ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Orice schimbări survenite după plasarea și confirmarea de către noi a comenzii, nu vor afecta comanda, excepție făcând cazurile cerute de Lege.

Încercăm să comunicăm informațiile referitoare la produse oferite pe acest site cât mai corect și conform cu realitatea cu descrieri detaliate, totuși posibilitatea apariției unor erori nu poate fi totdeauna exclusă.  Culorile produselor prezentate pot apărea diferit pe monitorul Dvs.

Toate produsele sunt confecționate după plasarea comenzii, din această cauză termenul de livrare este intre 7-14 zile. Termenul de livrare începe de la data confirmării comenzii.

Confecționăm piesele colecției pe mărimea clientului fără cost suplimentar. Pentru acest serviciu nu aveți altceva de făcut, decât la efectuarea comenzii să completați la secțiunea Comentarii mărimile indicate pe imaginea de mai jos:

Confecționăm pe mărimile standard (XS, S, M, L) . Pentru a va putea orienta aveți la dispoziție un tabel de mărimi. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

MărimeBust(cm)Talie(cm)Şold(cm)
XS (34)78 – 8358 – 6482 – 88
S (36)84 – 8765 – 6989 – 92
M (38)88 – 9268 – 7393 – 96
L (40)93 – 9674 – 7797 – 100

Produsele comandate pe siteul www.iwola.ro din secțiunea “Evening” și “Cocktail” au următoarele servicii suplimentare fără cost suplimentar:

– posibilitatea de confecționare a produselor pe mărimea clientului

– în primul an de la cumpărare oferim o transformare/retușare gratuită a produselor care au un preț de achiziție peste 250 euro (ex. din rochie lungă o rochie scurtă, dintr-o mărime mai  mare o mărime mai mică) clientul suportând doar eventualele costuri de transport

Înregistrarea

Pentru a vă loga, este necesar să ne furnizați următoarele informații personale: numele și prenumele, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. În cazul în care una sau mai multe informații din cele de mai sus se schimbă, va rugam să intrați în contul creat și să actualizați datele respective.

Plasând o comandă pe site-ul iwola.ro, ne furnizați acceptul folosirii informațiilor Dvs. (datele personale) în scopul livrării produselor, serviciilor și informațiilor cerute. Acest lucru implică și acordul către terțe părți care sunt implicate în activitatea mai sus descrisă. Înțelegem că odată cu acceptarea Termenilor și condițiilor avem acordul Dvs. pentru folosirea informațiilor cu caracter personal furnizate de Dvs. în scopul de a exclude posibile fraude.

Cum comand?

Pentru a plasa o comandă este nevoie de înregistrarea informațiilor Dvs. în baza noastră de date.
Iată care sunt pașii care trebuie urmați:

 • pe pagina principală, în partea dreapta sus, este un “buton” care deschide fereastra pentru “AUTENTIFICARE”. Mai jos aveți un link pe întrebarea “Nu ești încă membru?” Faceți click pe acel link;
 • în aceeași fereastra vor apărea câmpuri noi pe care va trebui să le completați, reprezentând informația necesară pentru ca noi să vă putem livra corespunzător informațiile, serviciile și produsele de pe site-ul nostru. După completarea acestor informații apăsați butonul “INREGISTREAZA CONT”;

Pentru a vă înregistra pe site, veți avea nevoie de un “Email” valid și o “Parolă”

In cazul în care vă schimbați adresa de Email, Parola sau ați uitat Parola, vă rugăm să procedați la recuperarea Parolei apăsând butonul ¨AI UITAT PAROLA¨, și în cel mai scurt timp un email va fi trimis cu parola dvs. pe adresa dvs. de mail.

Operarea comenzii se poate realiza după înregistrarea completă cu datele dvs.

Pentru produsele realizate ¨la comandă¨, pe măsuri speciale, nu se aplică o taxă suplimentară. Produsele “Couture” se pot realiza doar după o întâlnire personală la Atelierul Iwola, după care se va transmite în scris oferta privitoare la prețul final pe care trebuie să plătiți pentru produsul realizat “Couture”.  Lansarea comenzii în producție se va face numai după acceptul dvs. însoțit de confirmarea plății produsului în avans. În acest caz posibilitatea de returnare a produsului nu mai este valabilă, clientul asumându-și întreaga responsabilitate privitoare la comandă și informațiile transmise, în cazul unui produs conform.

Modalități de plată

Plata se efectuează prin sistem ramburs sau online în momentul în care comanda este plasată. Toate prețurile includ TVA. Data confirmării comenzii se consideră ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi ¨LIVRARE și RETUR¨).

Online cu card bancar prin Paylike (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ați ales metoda de plata ”Online prin card bancar“ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată la nici un moment de timp pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Politica de prețuri

Prețurile sunt stabilite în momentul în care produsele sunt expuse pe site și includ TVA-ul. Prețurile sunt exprimate în RON pentru utilizatorii din Romania, și în EURO pentru utilizatorii din afara României.

Drepturi de autor

Designul, textele, grafica, structura și toate informațiile ce fac parte din site-ul www.iwola.ro și sunt proprietatea exclusiva a SC IWOLAFASHION SRL

Orice folosire a oricăror materiale și informații expuse pe site este strict interzisă în cazul în care nu există permisiune în scris din partea SC IWOLAFASHION SRL.

Reclamații

Pentru orice fel de reclamații, va rugam să ne contactați pe email la adresa iwoladesign@gmail.com, sau telefonic la nr de tel. +40 724462170

Condiții de livrare

Produsele Iwola sunt livrate direct la domiciliul Dumneavoastră, oriunde în Romania. Veți fi notificat prin email de livrarea produselor comandate.

– livrarea se va face la adresa solicitată de Client.

– livrarea se efectuează prin firme de curierat cu care iwola are contract sau prin mijloace proprii.

– produsele se vor livra în ambalajul original. Dacă observați nereguli în privința aspectului coletului primit la livrare vă rugăm să ne contactați imediat.

Tarife de livrare

Costurile de livrare în Romania a comenzilor plasate pe site-ul iwola.ro  sunt:

 • 20 RON pentru comenzile mai mici de 500 RON
 • Gratuit pentru comenzile a căror valoare depășește 500 RON

Produsele de pe iwola.ro au prețuri afișate fără taxa de livrare. După ce veți adăuga produsele în coșul de cumpărături, pe pagina Coșul meu veți avea trecută taxa de livrare pentru comandă. Taxa de livrare poate fi afișată, după caz, și pe pagina fiecărui produs în parte.

Termenul de livrare

7-14 zile

Termenul de livrare începe de la data confirmării comenzii.

Politica de returnare

Clientul IWOLA  poate returna următoarele produse:

 • Produse din categoria “Casual”
 • Produse din categoria “Accesories”
 • Produse din categoria “Home design”

Clientul IWOLA  poate returna produsele achiziționate din categoria “Evening” și “Cocktail” în următoarele situații:

 • produsul nu este conform cu specificațiile de pe site;
 • coletele ce prezinta deteriorări severe;
 • produsele care au mărimi eronat comandate, în cazul mărimilor standard (XS, S, M, L)
 • produsele ce au fost livrate greșit;

Clientul IWOLA nu poate returna produsele dacă:

 • fac parte din categoria “Couture” (confecționat pe mărimea clientului)
 • fac parte din categoria “Evening” și “Cocktail” și a fost confecționat pe mărimile comunicate de client înainte de producție

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanța de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distantă, aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G (Ordonanța de urgentă a Guvernului ) nr. 34/2014.

Clientul este obligat să notifice IWOLA intenția sa de a returna, înlocui produsele achiziționate, prin email la adresa iwoladesign@gmail.com sau telefonic la numărul 0724462170 în termen de maximum 15 de zile calendaristice de la primirea produselor.

Clientul este obligat să returneze produsele în starea inițiala (stare perfecta, fără urme, pete și cu toate etichetele atașate).

In cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 zile de la data recepționării produselor, prin virament bancar.

În cazul înlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, înlocuirea se va face în condițiile și limitele unei comenzi normale.

Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzând și transportul produselor, achitată de către client, nu se rambursează.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, avem obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal. Iwola.ro colectează aceste date atunci când completați un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau când vă abonați la newsletter. Scopul colectării acestor date este în principal de a comunica și de a vă oferi informații utile.

Deasemenea, website-ul nostru respectă normele impuse de noul Regulamentul General privind Protecția Datelor cu caracter personal ale cetățenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR, intrat în vigoare in 25 mai 2018.

Datele colectate și prelucrate pe site

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată. Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont sau în cazul achiziționării unui produs din magazinul nostru on-line.

Iwola.ro colectează, prin intermediul website-ului sau prin email următoarele tipuri de date:

 •  numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 •  informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul;
 •  informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, apeluri și rețele de socializare;
 • prin formulare pe care le completați pe site sau pe alte canale folosind cookies;

Datele solicitate prin formular de contact sunt necesare pentru a i se putea răspunde solicitantului în cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact: (telefon sau email) în funcție de cererea solicitantului. La completarea formularului de abonare la newsletter datele sunt folosite pentru trimiterea de emailuri cu oferte, articole de blog și noutăți personalizate.

Pentru ce folosim datele personale:

 •  pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu achizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții
 • pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
 • pentru verificarea cardului de credit  folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
 •  în scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing
 • pentru a furniza servicii personalizate
 • marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale

Datele colectate folosind cookies (Cookie Policy)

Ce sunt cookie-urile?

Rolul lor esențial este sa creeze utilizatorilor site-ului o mai facilă, mai utilă și mai plăcută, prin transmiterea de feedback către proprietarii site-urilor asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor (de către utilizatori). De asemenea, unele cookies pot fi folosite pentru reamintire sau pentru personalizarea și targetarea publicității.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Folosim 3 tipuri de cookie-uri:

 1. Cookie-uri esențiale pentru funcționarea site-ului. Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setări (limbă, tară, prețuri afișate in moneda națională, adăugarea de produse la coș, autentificare, comparație produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimțământului.
 2. Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajută la transmiterea de informații către Google Analytics cu privire la experiența și comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care rulează automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimțământului.
 3. Cookie-uri de personalizare a publicității și de reamintire . Acest tip de cookie-uri captează date cu caracter personal și activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimțământului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc și pentru a targeta și/sau personaliza publicitatea online și sunt de obicei generate de programele de publicitate și reamintire aparținând unor terțe parți.